29 January 2016

Cara-cara view and manage akaun tabung haji di Maybank2u

Okeh bagi sesiapa yang tak tahu yang kite boleh check baki tabung haji and transfer duit tabung haji di Maybank2u, ini aku nak citer cara-caranya.

Mula2 hang mestilah ada akaun Maybank2u and tabung haji.

Then, (KLIK IMAGE UNTUK MELIHAT LEBIH JELAS)

Klik "Accounts & Banking" atau Quick Link->Transfer->Go
Dah klik, p carik Tabung Haji.















After klik tuh dia kan p page ni lak. Hang boleh transfer duit TH hang gune ni. Tapi hang tak leh transfer ke bank2 lain selain Maybank.











Ni kalo hang nak register haji....



















Aku dah register! Duit je tak cukop lagi hehehehe....







That's all! Selamat menyimpan! Doakan aku dapat menunaikan haji kelak! Aminnnn


No comments:

Post a Comment

Siler comment yer