27 October 2016

Fridge magnet di Iceland

Kalau nak beli fridge magnet di Iceland. Better beli di airport jer...Murah dan banyak pilihan! Jadi sila la habiskan ISK anda di airport hehehe.


Iceland best! Paling biler nak sampai tuh, boleh nampak obor2 dan ikan berenang2! Sangat banyak! Sambil dengar lagu wake up (dari ost The Secret Life of Walter Mitty). Siyes masyuk!


Jangan lupa try whale steak dia. Giler sedap. Jangan tanya ader cop JAKIM ke idok. InsyaAllah halal.



 Nothing special about the sculpture but you can see cahaya matahari tak habis2 sampai pukul 10 malam dah kottt....And if you're lucky, you can see aurora!


 So peaceful kat sini!



 Sebijik macam wallpaper windows lama hehehhe






 Lampu lip lap lip lap



 Nampak lubang kat tengah tuh, deme percaya kalo buat wish menjadi kenyataan kononnya.



 Tempat deme proses air. Deme korek dalam2. Ayaq tuh panas giler! Even dah lalu paip berkilo kilo meter tapi ayaq tuh still panas biler sampai ke kawasan perumahan.




Fridge magnet di Bergen

Lama tak update blog.

Tapi saja nak bagitau. Kalau nak beli fridge magnet or souvenir kat Bergen, Norway, sila lah beli di tiga kedai ni.

Kedai ni paling murah!

Elakkan p kedai hujung sekali (dari kiri jika hang menghadap kedai) sebab paling mahai! Uwek!